28 sierpnia 2017
Wegańskie wakacje w Beskidzie Śląskim
›
Minęły 4 lata od ostatniego wpisu na tym blogu, mimo tego strona ma kilkaset odwiedzin dziennie. Przyznam szczerze, że jestem zaskoczona,...
4 komentarze:
15 marca 2013
Placuszki gryczano-lniane z kremem kokosowo-migdałowym
›
Napiszę szczerze - te placki nie wszystkim mogą posmakować, a to ze względu na dużą ilość siemienia lnianego. My je polubiliśmy, a szcze...
21 komentarzy:
12 marca 2013
Fasolowe kulki z komosą ryżową
›
O komosie pisałam już wcześniej przy okazji kotletów z ciecierzycy . Dzisiejsze danie wykonałam raz i nie gwarantuje, że wyjdzie tak, ja...
6 komentarzy:
28 lutego 2013
Podsmażana czerwona kapusta z tofu i orzechami włoskimi
›
Danie wrzuciłam do przystawek, chociaż jest bardzo sycące. Ja takie potrawy lubię brać do pracy na lunch, nieźle zapychają. A propos jed...
14 komentarzy:
26 lutego 2013
Pieczeń brukselkowa
›
Muszę przyznać, że pieczeń udała się za pierwszym podejściem, chociaż tak naprawdę nie wiedziałam, co właściwie robię. Bałam się, że nie...
12 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer