tag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post981253831475825607..comments2023-09-10T17:30:48.397+02:00Comments on Weganie: Pralinki lokumAnetahttp://www.blogger.com/profile/00587649843713837067noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-20793619098751591452012-07-30T16:04:26.497+02:002012-07-30T16:04:26.497+02:00czy mąka kukurydziana była by ok?czy mąka kukurydziana była by ok?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-39797129700483170012011-08-16T23:42:01.121+02:002011-08-16T23:42:01.121+02:00A i czy można zrobić z połowy składników ?
Z skla...A i czy można zrobić z połowy składników ? <br />Z skladnikow podanych w przepisie ile tych kwadraciików wychodzi ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-63838076314222159972011-08-16T23:40:05.178+02:002011-08-16T23:40:05.178+02:00A czy można użyć mąke ryżową pełnoziarnistą ?A czy można użyć mąke ryżową pełnoziarnistą ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-25388879372584093372010-10-23T18:07:15.020+02:002010-10-23T18:07:15.020+02:00Wszystkie przepisy jakie widziałam na praliny były...Wszystkie przepisy jakie widziałam na praliny były z użyciem mąki ryżowej. Trudno mi powiedzieć, co by wyszło z innej mąki, musiałaby być równie delikatna jak ta. <br /><br />A.Anetahttps://www.blogger.com/profile/00587649843713837067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-42998448820207557062010-10-23T16:10:26.722+02:002010-10-23T16:10:26.722+02:00czy przepis uda się przy użyciu jakiejś innej mąki...czy przepis uda się przy użyciu jakiejś innej mąki, czy też koniecznie musi być ryżowa? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-89552933373057263452010-04-25T18:32:31.902+02:002010-04-25T18:32:31.902+02:00Trzeba gotować odpowiednio długo, żeby woda wyparo...Trzeba gotować odpowiednio długo, żeby woda wyparowała. Potem musi trochę stać, najlepiej cała noc. Ostatecznie przysmak i tak wychodzi gumowaty i klejący, przypominający ciągutki czy krówki. <br />Nasze kwadraciki trochę się rozpłaszczyły, ale i tak były pyszne. Po 2 dniach były trochę kruche na zewnątrz i miękkie w środku.Weganiehttps://www.blogger.com/profile/17500984848582343662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-13232493516989693142010-04-25T13:28:05.637+02:002010-04-25T13:28:05.637+02:00Czemu to się nie chce zastygnąć??Czemu to się nie chce zastygnąć??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-37363530126518479142010-04-20T15:30:00.436+02:002010-04-20T15:30:00.436+02:00Jadłam ten smakołyk przywiziony z Grecji. Był tak ...Jadłam ten smakołyk przywiziony z Grecji. Był tak słodki, że jedna kostka w zupełności mi wystarczyła...<br /><br />ale chętnie wypróbuję Wasz przepis:)Hello Morning https://www.blogger.com/profile/15739999593941870692noreply@blogger.com