tag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post7375214842008976576..comments2023-09-10T17:30:48.397+02:00Comments on Weganie: Duszone tofu w rosole misoAnetahttp://www.blogger.com/profile/00587649843713837067noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-31801452557416017822011-02-13T13:12:52.674+01:002011-02-13T13:12:52.674+01:00Ja kupiłam w sklepie Kuchnie Świata. Na miso pozwa...Ja kupiłam w sklepie Kuchnie Świata. Na miso pozwalał sobie bardzo rzadko, bo u mnie w mieście nie ma, a po drugie jest dość drogie. Za to jak już mam to dodaje prawie do każdej zupy.<br /><br />A.Anetahttps://www.blogger.com/profile/00587649843713837067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-12862218864891802242011-02-13T11:51:00.191+01:002011-02-13T11:51:00.191+01:00gdzie można kupić pastę miso? chodzi mi o normalny...gdzie można kupić pastę miso? chodzi mi o normalny sklep, nie internetowyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-85856585066983169132010-05-29T19:22:39.820+02:002010-05-29T19:22:39.820+02:00Miso dodajemy po wyłączeniu ognia, nie gotujemy go...Miso dodajemy po wyłączeniu ognia, nie gotujemy go, żeby nie zabić mikroorganizmów. Są różne szkoły (zwłaszcza w Internecie;), ale optymalną wydaje się temp. ok. 60st lub gdy zupę da się już jeść po prostu. Co do przepisu: zdjęcia zachęcają do wypróbowania:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113885087570791929.post-8041148569376957682010-05-23T21:00:08.621+02:002010-05-23T21:00:08.621+02:00muszę wreszcie wypróbować miso, przepis wygląda sm...muszę wreszcie wypróbować miso, przepis wygląda smakowicie, mimo że nie jestem fanem tofu. Za to zrobiłam ostatnio tempeh, zapraszam do obejrzenia.Zieleninahttps://www.blogger.com/profile/11749492876958085327noreply@blogger.com